Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Veslanje in supanje na Ljubljanici v letu 2019

Veslanje in supanje na Ljubljanici v letu 2019

Vabljeni, da se vključite v veslanje in supanje na Ljubljanici, ki bo potekalo vsako drugo in četrto sredo v mesecu. Od 8. maja veslanje in od 8. junija supanje, z začetkom ob 18. in koncem ob 19.30 uri.

Tudi v tem letu bomo svojo kondicijo krepili skozi rekreativno veslanje in supanje po Ljubljanici. Edinstvena izkušnja, ki vsakega udeleženca popelje skozi nepozabne trenutke.

Letos se bo veslanje in supanje odvijalo vsako drugo in četrto sredo v mesecu. Od 8. maja veslanje in od 8. junija supanje, z začetkom ob 18. in koncem ob 19.30 uri.

V prvo skupino veslanja je lahko vključenih največ 20 udeleženk, ki se morajo prijaviti in svojo udeležbo potrditi na elektronski sportna@europadonna.si, obvezne prijave veljajo tudi za supanje.

Letos se nam je ponudila možnost, da poleg rekreativne skupine veslanja,v kateri se udeleženke menjava, oblikujemo tudi stalno skupino, ki bo vedno v isti sestavi. Ta skupina bi se v juniju udeležila Festivala Dragon boat.

Vabimo torej vse rekreativce, da se priključite supanju in veslanju, hkrati zbiramo prijave za stalno skupino veslanja – največ 8 udeleženk, ki nas bodo zastopale na festivalu in na drugih veslaških humanitarnih tekmah.