Povečaj pisavo
> 16. informativno-izobraževalni seminar za članice Združenja Europa Donna Slovenija

Z veseljem sporočamo, da se bomo letos ponovno družili na našem tradicionalnem seminarju v Portorožu! 16. informativno-izobraževalni seminar za članice Združenja Europa Donna Slovenija bo potekal v Kongresnem centru GH Bernardin v Portorožu, 2. in 3. decembra 2022.

Z veseljem najavljamo, da se letos po treh letih vidimo v živo v Portorožu. Vabimo vas na 16. informativno-izobraževalni seminar za članice Združenja Europa Donna Slovenija, ki bo potekal v Kongresnem centru GH Bernardin v Portorožu, 2. in 3. decembra 2022. Pogoj za udeležbo je poravnana letna članarina za leto 2022!

Prijave sprejemamo do 7. novembra 2022 oziroma do zasedbe razpoložljivih mest. Prijavite se preko prijavnega obrazca TUKAJ. 

 

Hotelska nastanitev bo v Hotelu Histrion in Vile Park. Cena nočitve z zajtrkom je 60 € na osebo.

Plačilo nastanitve se izvede neposredno hotelu, na podlagi predračuna, ki ga boste prejeli od hotela po zaključku prijav. S plačanim predračunom potrdite svojo prijavo.

Organizirali bomo brezplačen avtobusni prevoz iz Ljubljane, ki bo po potrebi imel vmesne postaje. Prosimo, da se na prevoz prijavite samo resni kandidati. Prevoz bo zagotovljen, če bo vsaj 25 prijavljenih.

Seminar bo potekal ob spoštovanju takrat veljavnih ukrepov proti širjenju virusa COVID 19.

Seminar se začne v petek, 2. decembra, ob 15. uri s prijavo udeleženk. V petek bodo z nami strokovnjaki iz Onkološkega inštituta Ljubljana, s kratkimi predavanji s področja internistične onkologije in ginekologije. V nadaljevanju pa bodo strokovnjaki na voljo za vaša vprašanja. Večer bomo namenili druženju ob večerji, v soboto pa se bomo kot je že v navadi posvetili lahkotnejšim temam in nasvetom za kakovostno življenje po bolezni. Po predavanjih sledita še kosilo in pot proti domu. Večerja v petek in kosilo v soboto sta za udeležence brezplačna. Končni program bomo objavili najkasneje dva tedna pred seminarjem.

Se vidimo!