Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Sekcije > Sekcija za gibanje in šport

Sekcija za gibanje in šport povezuje ženske skozi različne oblike gibanja in rekreacije.

Gibanje in zdrav življenjski slog sta ključna dejavnika pri ohranjanju zdravja in dobrega počutja. Ženske, ki so se z boleznijo srečale, pa tudi vse zdrave, želimo spodbuditi, da redno telesno aktivnost vključijo v svoj vsakdan. Naš program izvajanja gibalnih vsebin je prilagojen vsaki glede na zmožnosti in želje, tako vsaka najde vadbo, ki ji ustreza. Kljub temu pa mora vsaka paziti na svoje sposobnosti in lastne omejitve.

Pomembno obvestilo!

Zaradi sprejetih ukrepov za preprečevanje širjenje koronavirusa do nadaljnjega odpovedujemo vse dogodke in aktivnosti, ki potekajo v okviru sekcije. Vabljeni, da spremljate novičke na naši spletni in Facebook strani in se vključite v online aktivnosti Sekcije za gibanje in šport.

Pridružite se “online” vsebinam sekcije za gibanje in šport

Gibanje je omejeno, čakamo, da nastala situacija mine in predvsem, da ostanemo zdravi. Zdaj si lahko vzamemo čas zase. Za svoje misli, za svoj mir in tišino… V okviru Sekcije za gibanje in šport smo pripravili različne aktivnosti, ki so na voljo v zaprti v Facebook skupini Športne sekcije Europa Donna Slovenija, vsem drugim pa bomo vsebino posredovali preko elektronske pošte. Vsaka bo lahko med aktivnostmi našla nekaj, kar ji ustreza

Znotraj skupine se bomo posvetili “online” športnim vsebinam predvsem na področju plesa (tako kot smo zastavili športno sezono tudi v zadnjem obvestilu in v naših Novicah) in jogo.

Priznana plesalka in koreografija Martino Plohl je za vas pripravila koreografijo na pesem Dobro jutro življenje pevke Alye. Vabljeni, da se v čim večjem številu koreografijo naučite, in ko bo možno, z nami zaplešete!

Za dihalne vaje in raztezne vaje- joga bo poskrbela naša članica Natalija Šintler.

Spomnili se bomo tudi vaj iz naših novic (arhive številk Novic  Europa Donna najdete na naši spletni strani, jih prelistate in v njih najdete še številne druge raztezne vaje).

Vabimo vas, da se nam pridružite v Facebook skupini Športne sekcije Europa Donna Slovenija ali nam pišete na naslov sportna@europadonna.si.