Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Koledar dogodkov > Predavanje: Limfedem in samopomoč – NOV TERMIN
Mar 28

Predavanje: Limfedem in samopomoč – NOV TERMIN

Vabimo vas, da se nam pridružite na predavanju »Limfedem in samopomoč«, ob svetovnem dnevu limfedema.

Z nami bo ga. Uršula Zaplotnik, usposobljena limfterapevtka po dr. Voodru in g. Jure Kobav iz podjetja Mitral d.o.o., ki nam bosta  predavala o limfedemu in samopomoči pri obvladovanju te tegobe.

Limfedem lahko nastane kot posledica zdravljenja raka dojk ali raka rodil ter drugih malignih obolenj. Gre za zastajanje limfe v okončinah ali posameznih delih telesa. Obravnava slednjega je zelo pomembna, saj bistveno vpliva na kvaliteto življenja. 

Predavanje bo v PONEDELJEK, 28. 3. 2022 ob 17. uri preko aplikacije Zoom.

Predavanje je POLNO. Vsi prijavljeni bodo Zoom povezavo prejeli na dan predavanja.

V primeru, da se predavanja kljub prijavi ne boste mogli udeležiti, nam to sporočite na europadonna@europadonna.si in s tem omogočite nekomu drugemu, da se udeleži predavanja.

Vprašanja za predavatelja sprejemamo na elektronski naslov rodila@europadonna.si  do 27. 3. 2022.

Vabljeni!

PRIJAZNO OPOZORILO GLEDE PREDAVANJ:

V Združenju Europa Donna Slovenija si prizadevamo organizirati kar se da zanimiva in relevantna predavanja s strokovno usposobljenimi predavatelji. Veseli nas, da se vas toliko prijavi na predavanja. Vendar pa v zadnjem času opažamo, da je velik upad med številom prijavljenih in kasneje dejansko prisotnih na predavanjih. Ker je število mest omejeno, se zato včasih zgodi da ljudje, ki bi res radi poslušali predavanje, ne morejo do njega dostopati zarad prevelikega števila prijavljenih. Zato vas vljudno naprošamo, da se na predavanja prijavite samo resni, oziroma se odjavite v primeru da se predavanj ne boste mogli udeležiti. Hvala 💖