Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Program za gibanje in šport

Program za gibanje in šport povezuje ženske skozi različne oblike gibanja in rekreacije.

Gibanje in zdrav življenjski slog sta ključna dejavnika pri ohranjanju zdravja in dobrega počutja. Ženske, ki so se z boleznijo srečale, pa tudi vse zdrave, želimo spodbuditi, da redno telesno aktivnost vključijo v svoj vsakdan. Naš program izvajanja gibalnih vsebin je prilagojen vsaki glede na zmožnosti in želje, tako vsaka najde vadbo, ki ji ustreza. Kljub temu pa mora vsaka paziti na svoje sposobnosti in lastne omejitve.

Zaradi veljavnih ukrepov za preprečevanje širjenje koronavirusa do nadaljnjega vse aktivnosti potekajo prek spleta. Vabljeni, da spremljate novičke na naši spletni in Facebook strani in se vključite v online aktivnosti Programa za gibanje in šport.

Pridružite se spletnim vsebinam programa za gibanje in šport

Gibanje je omejeno, čakamo, da nastala situacija mine in predvsem, da ostanemo zdravi. Zdaj si lahko vzamemo čas zase. Za svoje misli, za svoj mir in tišino… V okviru programa za gibanje in šport smo pripravili različne aktivnosti, ki so članicam na voljo v zaprti v Facebook skupini Športne sekcije Europa Donna Slovenija, vsem drugim pa bomo vsebino posredovali preko elektronske pošte. Vsaka bo lahko med aktivnostmi našla nekaj, kar ji ustreza.

Vabimo vas da se nam priključite k spletni vadbi, ki poteka ob sredah med 20. in 20.45 in jo izvaja študentka Fakultete za šport.

Spletna vadba poteka preko brezplačne Zoom aplikacije. Za prijavo na vadbo nam pišite na elektroski naslov sportna@europadonna.si. Po prijavi vam bomo posredovali povezavo na vadbo in kratka navodila.

Spomnili se bomo tudi vaj iz naših novic (arhive številk Novic  Europa Donna najdete na naši spletni strani, jih prelistate in v njih najdete še številne druge raztezne vaje).

Vabimo vas, da se nam pridružite v Facebook skupini Športne sekcije Europa Donna Slovenija ali nam pišete na naslov sportna@europadonna.si.