Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Postani član

Vabimo vas, da se nam pridružite v Europi Donni, združenju za boj proti raku dojk in nas tudi na ta način podprete in se vključite v katerega izmed naših programov.

Za rakom dojk ali rakom rodil lahko zboli vsaka ženska. Najpogosteje zbolijo ženske po 50. letu, čeprav se lahko to zgodi tudi mnogo mlajšim. V Sloveniji letno za rakom dojk na novo zboli več kot 1.500 žensk, za raki rodil pa skupno več kot 700 žensk. Verjetnost, da se bo to zgodilo katerikoli ženski s starostjo narašča. Za rakom dojk lahko zbolijo tudi moški, vendar 100 krat redkeje kot ženske.

Vabimo vas, da se nam pridružite v Združenju Europa Donna Slovenija:

 • nobene pravice niso več samoumevne, vsako pravico si moramo izboriti oziroma se potruditi za ohranitev le te;
 • vse ženske med 50. in 69. letom v Sloveniji morajo imeti zagotovljene preventivne presejalne preglede – mamografijo na vsaki dve leti po petdesetem letu;
 • če zbolijo, morajo imeti zagotovljeno takojšnje, vsaki bolnici prilagojeno učinkovito zdravljenje, celostno rehabilitacijo in psihosocialno podporo;
 • glas posameznice ne šteje veliko, zato bomo zastavljene cilje lažje dosegli, če nas bo več.

Članice in člani si prizadevamo, da kar najbolje izpolnjujemo zastavljene cilje. Stalno širjenje članstva in podpora mnogih organizacij pri našem delu pa omogočajo tudi določene ugodnosti za vse, ki se nam pridružijo. Naše članice in člani prejemajo Novice Europa Donna, obvestila o predavanjih, dodatne ugodnosti pa so objavljene v vsaki številki novic (brezplačna predavanja, SOS telefoni in razne vrste popustov – na primer v zdravilišču).

Letna članarina za tekoče leto znaša 10 EUR. Članarino lahko poravnate na naš račun. Podatki za nakazilo:

Združenje Europa Donna Slovenija
Vrazov trg 1
1000 Ljubljana
Koda namena: CHAR
Namen plačila: ČLANARINA 2023
IBAN: SI56 0201 1005 1154 225
Referenca: SI00 2023

ali QR koda:

Ugodnosti za člane Europe Donne

Naše članice in člani imajo možnost izkoristiti različne popuste v zdraviliščih. Stalno širjenje članstva in podpora mnogih organizacij pri našem delu pa omogočajo tudi določene ugodnosti za vse, ki se nam pridružijo. Naše članice in člani štirikrat letno prejemajo Novice Europa Donna, obvestila o predavanjih, dodatne ugodnosti pa so objavljene v vsaki številki novic, na primer popusti v zdraviliščih.

Terme Dobrna

Člani Združenja Europa Donna Slovenija so na podlagi veljavne članske izkaznice in osebnega dokumenta upravičeni do uveljavljanja popustov* na redne cene naslednjih storitev:

 • 10 % popusta na redne cenike namestitve (redni hotelski cenik, medicinski programi z namestitvijo,
  wellness programi z namestitvijo, kratki oddihi in razvajanja z namestitvijo),
 • 10 % popusta na redne cene masaž Masažno-lepotnega centra La Vita,
 • 10 % popusta na redne cene storitev Medicinskega centra (razen specialističnih pregledov, zdravstvene nege in akcijskih programov oz. storitev).

Veljavnost ugodnosti: od 10. januarja do 31. decembra 2023.

Z uveljavljanjem zgoraj navedenih popustov so izključeni vsi ostali popusti. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo na posebne ponudbe ali akcijske cene. Popusti veljajo za individualne rezervacije, brez posredovanja agencij. Popust ne velja za spremljevalne osebe, razen v primeru namestitve se ugodnost prizna tudi ožjim družinskim članom (partner, otroci).

*Možnost koriščenja posamezne storitve predhodno preverite na recepciji hotela Vita.

Ceniki za storitve so objavljeni na spletni strani Term Dobrna.

 

Trgovine Mitral d.o.o.

Člani Združenja Europa Donna Slovenija so na podlagi veljavne članske izkaznice in osebnega dokumenta upravičeni do uveljavljanja popustov na redne cene v trgovinah Mitral d.o.o. (Mitral Ljubljana, Njegoševa cesta 6, Ljubljana in Mitral Maribor, Ljubljanska ulica 1, Maribor:

 • 7 % popusta na sistem BioCompression
 • 10 % popusta na ostale izdelke

Veljavnost ugodnosti: do 31. decembra 2023.

Z uveljavljanjem zgoraj navedenih popustov so izključeni vsi ostali popusti. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo na posebne ponudbe ali akcijske cene.

 

Trgovina Proloco Medico d.o.o.

Člani Združenja Europa Donna Slovenija so na podlagi veljavne članske izkaznice in osebnega dokumenta upravičeni do uveljavljanja popustov na redne cene v trgovini Proloco medico d.o.o. (Hrvatski trg 1, Ljubljana in v spletni trgovini www.proloco-medico.si):

 • 5 % popust na vse izdelke

Veljavnost ugodnosti: do 31. decembra 2023.

Z uveljavljanjem zgoraj navedenih popustov so izključeni vsi ostali popusti. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo na posebne ponudbe ali akcijske cene. Popust ne velja za artikle, ki jih dobijo kupci ob predložitvi naročilnice za medicinski pripomoček v breme ZZZS in za artikle z že določeno fiksno ceno.

 

Dr. Gorkič d.o.o.

Člani Združenja Europa Donna Slovenija v spletni trgovini dr. Gorkič z uporabo kode “EUROPADONNA” upravičeni do:

 • 10 % popust
 • brezplačna poštnina pri nakupu nad 25 eur

Veljavnost ugodnosti: do 31. decembra 2023.

Z uveljavljanjem zgoraj navedenih popustov so izključeni vsi ostali popusti. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo na posebne ponudbe ali akcijske cene.