Povečaj pisavo
> Posvetovalnica > Brezplačna pravna pomoč za članice Europa Donne

Brezplačna pravna pomoč je namenjena članicam Združenja Europe Donne Slovenija v zvezi s pravicami iz delovnega razmerja.

Zainteresirane članice Europe Donne prosimo, da se za brezplačno pravno pomoč obrnejo na pisarno Europe Donna, in sicer pisno na elektronski naslov europadonna@europadonna.si ali po pošti na naslov: Europa Donna, Vrazov trg 1, 1000 Ljubljana. Za dodatne informacije nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko: 01 231 21 01, od ponedeljka do petka med 9. in 13. uro.

Brezplačna pravna pomoč v zvezi s pravicami iz delovnega razmerja

Članicam Združenja Europa Donna Slovenija nudimo brezplačno pravno pomoč pri reševanju težav, ki so posledica diagnoze raka dojk ali rakov rodil in so povezane tako z iskanjem zaposlitve kot tudi z obstoječo zaposlitvijo (morebitne spremembe pogodbe o zaposlitvi), z zmožnostjo opravljanja dela (priznavanje telesne okvare in uveljavljanje pravic iz invalidskega zavarovanja), s težavami pri napredovanju, pri oceni telesne okvare in drugimi podobnimi težavami.

Zainteresirane članice prosimo, da se za brezplačno pravno pomoč v zvezi s pravicami iz delovnega razmerja obrnejo na pisarno Europe Donna, in sicer pisno na elektronski naslov europadonna@europadonna.si ali po pošti na naslov: Europa Donna, Vrazov trg 1, 1000 Ljubljana. Za dodatne informacije nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko: 01 231 21 01, od ponedeljka do petka med 9. in 13. uro.