Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Koledar dogodkov > Predavanje o postopku pridobivanja invalidnosti in poklicne rehabilitacije
Maj 16

Predavanje o postopku pridobivanja invalidnosti in poklicne rehabilitacije

Tudi letos v Združenju Europa Donna Slovenija pripravljamo spletno predavanje na temo postopka pridobivanja invalidnosti in poklicne rehabilitacije. Predaval bo g. Boris Kramžar, dr. med., predsednik invalidske komisije I. stopnje iz ZPIZ OE Celje.

Predavanje bo izvedeno prek platforme Zoom, v torek, 16. maja 2023 ob 17.00 in bo trajalo 2 šolski uri. 

Ker gre za zelo obširno tematiko, kjer se pojavlja veliko vprašanj, zbiramo vaša vprašanja v naprej. Svoja vprašanja lahko vpišete v obrazec za prijavo na predavanje, ki ga najdete TUKAJ. Vprašanja in prijavo na predavanje je potrebno poslati najkasneje do 8. maja 2023.

PRIJAZNO OPOZORILO GLEDE PREDAVANJ:

V Združenju Europa Donna Slovenija si prizadevamo organizirati kar se da zanimiva in relevantna predavanja s strokovno usposobljenimi predavatelji. Veseli nas, da se vas toliko prijavi na predavanja. Vendar pa v zadnjem času opažamo, da je velik upad med številom prijavljenih in kasneje dejansko prisotnih na predavanjih. Ker je število mest omejeno, se zato včasih zgodi da ljudje, ki bi res radi poslušali predavanje, ne morejo do njega dostopati zarad prevelikega števila prijavljenih. Zato vas vljudno naprošamo, da se na predavanja prijavite samo resni, oziroma se odjavite v primeru da se predavanj ne boste mogli udeležiti. Hvala 💖