Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Koledar dogodkov > Predavanje o poznih posledicah zdravljenja raka dojk in jajčnikov (suha nožnica)
Maj 11

Predavanje o poznih posledicah zdravljenja raka dojk in jajčnikov (suha nožnica)

Eden od stranskih in poznih učinkov zdravljenja raka dojk in jajčnikov je suha nožnica. Zakaj pride do suhe nožnice, kako skrbeti za nožnico, kako preprečiti suho nožnico in kaj nam lahko pomaga pri blaženju.

Vabljeni na spletno predavanje o suhi nožnici, ob dnevu ko obeležujemo svetovni dan raka jajčnikov, z asist. dr. Nino Kovačević, dr. med., specialistko ginekologije in porodništva iz Oddelka za ginekološko onkologijo iz Onkološkega inštituta Ljubljana. Kako si lahko pomagamo s pomočjo medicine in kako si lahko same pomagamo. Spletno predavanje bo v torek, 11. maja 2021 ob 16. uri.

Po uvodnem predavanju boste dr. Nini Kovačević lahko zastavile vprašanja, na koncu pa bo naša aktivna članica Darja Rojec predstavila še nasvete iz prve roke, kako lahko na naraven način blažimo pojav suhe nožnice.

Prijave za predavanje sprejemamo po elektronski pošti: europadonna@europadonna.si, do ponedeljka 10. maja 2021, na dan predavanja pa vam pošljemo povezavo za Zoom predavanje.