Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Koledar dogodkov > Predavanje: Pomen gibanja, s poudarkom na nordijski hoji
Mar 28

Predavanje: Pomen gibanja, s poudarkom na nordijski hoji

Vabimo vas na predavanje o pomenu gibanja s poudarkom na nordijski hoji,  s Tadejo Brankovič, ki se bo odvijalo 28. marca 2023 ob 18. uri prek platforme Zoom.

Tadeja Brankovič, nekdanja vrhunska športnica – biatlonka z lepimi rezultati v svetovnem merilu in udeleženka štirih Olimpijskih iger verjetno ne potrebuje podrobnejše predstavitve. Mogoče pa niste vedeli, da je Tadeja tudi inštruktorica nordijske hoje?

Na predavanju bo podrobneje spregovorila o svojih izkušnjah gibanja med zdravljenjem (Tadeja je namreč prebolela raka dojk), kako terapije in zdravljenje vplivajo na naše telo, koliko in kdaj se gibati med zdravljenjem in po njem ter kako in na kakšen način ohranjati svojo kondicijo na vsej tej poti življenjskega izziva. Tadeja nam bo tudi zaupala, zakaj je med zdravljenjem vzljubila nordijsko hojo.

Predavanju bodo, glede na interes, sledile praktične delavnice nordijske hoje v Ljubljani ali na Gorenjskem – o terminih bomo zainteresirane obvestili naknadno.

Za udeležbo na predavanju je potrebna PRIJAVA, prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Vprašanja za predavatelja vpišete v obrazec za prijavo.

 

PRIJAZNO OPOZORILO GLEDE PREDAVANJ:

V Združenju Europa Donna Slovenija si prizadevamo organizirati kar se da zanimiva in relevantna predavanja s strokovno usposobljenimi predavatelji. Veseli nas, da se vas toliko prijavi na predavanja. Vendar pa v zadnjem času opažamo, da je velik upad med številom prijavljenih in kasneje dejansko prisotnih na predavanjih. Ker je število mest omejeno, se zato včasih zgodi da ljudje, ki bi res radi poslušali predavanje, ne morejo do njega dostopati zaradi prevelikega števila prijavljenih. Zato vas vljudno naprošamo, da se na predavanja prijavite samo resni, oziroma se odjavite v primeru da se predavanj ne boste mogli udeležiti. Hvala 💖