Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Koledar dogodkov > Ljubljana – Predstavitev rezultatov programov, ki jih sofinancira Ministrstvo za zdravje
Sep 18

Ljubljana – Predstavitev rezultatov programov, ki jih sofinancira Ministrstvo za zdravje

Vljudno vabljeni na kratko predstavitev rezultatov programov, ki jih v obdobju 2017-2019 sofinancira Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije.

Društvo onkoloških bolnikov Slovenije, Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L, Združenje EuropaColon Slovenija, združenje za boj proti raku debelega črevesa in danke in Europa Donna, slovensko združenje za boj proti raku dojki vas vabimo na kratko predstavitev rezultatov programov, ki jih v obdobju 2017-2019 sofinancira Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije. Predstavitev bo potekala v sredo, 18. septembra 2019, ob 11. uri,  v veliki predavalnici stavbe C na Onkološkem inštitutu v Ljubljani. Predstavitev bo skupaj trajala eno uro.

  •  Društvo onkoloških bolnikov Slovenije bo predstavilo program Pravi moški poskrbi zase, vseslovensko akcijo ozaveščanja o moških rakih.
  • Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L bo predstavilo rezultate programa celostne rehabilitacije bolnikov s krvnimi rak. Analizo podatkov pilotnega programa so opravili na Inštitutu za biostatistiko in medicinsko informatiko Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani.
  • Združenje EuropaColon Slovenija, združenje za boj proti raku debelega črevesa in danke bo predstavilo program opolnomočenja bolnikov z raki prebavil in njihovih svojcev.
  • Združenje Europa Donna Slovenija bo predstavila raziskavo o opolnomočenosti bolnic z rakom dojk v Sloveniji, ki je del širšega programa ROZA in jo je pripravil Center za socialno psihologijo Fakultete za družbene vede, Univerza v Ljubljani.

Vabljeni, da se nam pridružite!