Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Koledar dogodkov > Rožnati izziv – Trdinov vrh
Okt 05

Rožnati izziv – Trdinov vrh

Pred nami je nov Rožnati izziv. Tokrat nas bo pot vodila na Trdinov vrh.

 

Osnovne informacije o pohodu:
Dobimo se v soboto, 5. oktobra, 2019, ob 8. uri pri Gasilskem domu v Orehovici. Točen naslov je PGD Orehovica, Orehovica 57, Šentjernej. 

Od tu se skupaj odpeljemo do parkirišča pri igrišču na koncu vasi Cerov Log. Nekaj vozil bomo pustili na parkirišču in se z ostalimi odpeljali po gozdni makadamski cesti do Krvavega kamna kjer se začne naš pohod. Najprej gremo do Gospodične, od tu na Trdinov vrh in potem do doma pri Miklavžu. Pri Miklavžu bo možnost malice. Po malici se spustimo nazaj do Krvavega kamna.
Pot je v delu od Gospodične do Trdinovega vrha mestoma precej strma zato je nekaj kondicije potrebne, drugače pa je pot dokaj položna, saj hodimo po vrhu Gorjancev. Traja cca. 3 ure zmerne hoje.
S seboj kot vedno vzemite primerno obutev in oblačila ter dobro voljo!

Pohod koordinira Kristina Janževič. Prijave in dodatne informacije na elektronskem naslovu: sportna@europadonna.si.

Izberite pohod v skladu s svojimi zmožnosti in sposobnosti. Udeležba na pohodu je na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico do spremembe oziroma odpovedi pohoda. Fotografije s pohoda bomo lahko uporabili v Novicah Europa Donna, na spletni strani in/ali Facebook strani. V kolikor ne strinjate z objavo fotografij, to sporočite koordinatorici pohoda pred fotografiranjem.