Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Koledar dogodkov > Skupina Europa Donna Obala – Veslanje v Žusterni
Jun 27

Skupina Europa Donna Obala – Veslanje v Žusterni

Skupina članic Europa Donna z Obale vas v soboto, 27. junija 2020, ob 17 uri, vabi na veslanje. Kajak kanu klub Žusterna nas bo razveselil z dnevom odprtih vrat za nove kajakaše in vse, ki vas zanima, kako super je veslati po morski gladini in uživati v miru in lepoti svobode, kjer vsi predsodki in okovi padejo in si srečen sam s seboj. Vabljeni!
Sam si prilagodiš tempo in ni pomembno, če narediš 100 m ali več kilometrov. Veslanje je zelo dobro za vse nas bolnike z rakom, predvsem na dojki, kajti tako lepo razgibavamo ramenski obroč, predihavamo pljuča in krepimo našo samozavest. Na morski gladini, daleč stran od drugih dejavnikov, si lahko sam s seboj in uživaš. S seboj prinesite dodatna oblačila za skok v morje in brisačo. Vsak obiskovalec veslanja dobi kapo Europa Donna, ki je sicer zelo primerna pri veslanju. Veslanje bo potekalo pod vodstvom inštruktorja.
Vsi tisti, ki vam bo ali vam že je veslanje všeč, lahko pridete vsak četrtek ob 18. uri v KKK Žusterna, kjer imamo brezplačno veslanje pod vodstvom inštruktorja. Veslanje se bo izvajalo preko poletja in dokler bo dobro vreme. Brezplačno veslanje je za člane Združenja Europa Donna Slovenija. S seboj prinesite dodatna oblačila, za mogoč skok v morje in brisačo.
Pridite vse, ki se slučajno peljete mimo Žusterne Koper, vse, ki boste dopustovali na obali ali pa se pripeljite na izlet. Dobrodošli člani ED iz vse Slovenije!