Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Koledar dogodkov > Športni vikend 2024
Maj 10

Športni vikend 2024

Tudi letos za vas pripravljamo zanimiv in aktiven športni vikend!

Športni vikend za članice Združenja Europa Donna Slovenija (pogoj za udeležbo je poravnana letna članarina za leto 2024) se bo odvijal od 10. do 12. maja 2024 v Domu paraplegikov Pacug. Program je pripravljen v sodelovanju s Fakulteto za šport. Vsebuje zanimiva predavanja, pohode in ostale športne aktivnosti. Program Športnega vikenda bo potekal od petka (10. maj 2024) popoldan, do popoldanskih ur v nedeljo (12. maj 2024).

Cena udeležbe na športnem vikendu: 130,00 eur za 2 nočitvi s polnim penzionom (začnemo z večerjo v petek in zaključimo s kosilom v nedeljo). Strošek se poravna neposredno namestitvi po prejemu predračuna. Poravna se tudi turistična taksa. Nameščene bomo v 2-. in 3-posteljnih sobah (brez zgornjih ležišč pogradov in pomožnih ležišč). Stroške najema prostora,  programa in aktivnosti krije Združenje Europa Donna Slovenija.

Pomembno: Število mest na športnem vikendu je omejeno. Prednost pri udeležbi imajo bolnice z izkušnjo raka dojk ali rakov rodil (tiste brez te izkušnje boste uvrščene na čakalno listo, ki jo bomo uporabili v primeru da bo prijav bolnic manj kot prostih mest). Prijavni obrazec najdete TUKAJ. Prijave sprejemamo izključno preko tega spletnega obrazca, najkasneje do 31. marca 2024. Priporočamo čimprejšnjo prijavo! 

Za vsa dodatna vprašanja o športnem vikendu smo vam na voljo prek e-mail naslova sportna@europadonna.si.

Se vidimo v Pacugu!