Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Koledar dogodkov > Ustvarjalna delavnica oblikovanja gline
Maj 21

Ustvarjalna delavnica oblikovanja gline

Vljudno vas vabimo na ustvarjalno delavnico oblikovanja gline, ki pa bo veliko več kot to: delavnica bo zajemala kratko predstavitev tehničnega vidika dela z glino, potovanje v vodeno umiritev in ustvarjanje estetske podobe (kipec Wilendorfske Venere), zaključila pa se bo z zavestno interpretacijo doživljanja procesa svoje stvaritve in s pogovorom v krogu.

Delavnica se bo odvijala v nedeljo, 21. maja od 18. do 20. ure v Lončarskem ateljeju Slovenskega Etnografskega muzeja v Ljubljani. Delavnico bosta vodila Kim Germ, plesalka, umetnica, specializantka psihoterapije logoterapije in argentinski umetnik Guillermo Escalante. Delavnica poteka v spremstvu žive glasbe, zvočne atmosfere (kitara, šamanski boben, drumlica, flavta). V ceno je vključena tudi peka izdelka in glaziranje.

Za udeležbo na delavnici je obvezna prihodna prijava TUKAJ.  Cena udeležbe na delavnici: 15 € na osebo. 5 € nakažete na Združenje Europa Donna po potrditvi prijave (pošljemo vam e-mail s podatki za plačilo). Razliko do polnega zneska (10 €) pa poravnate v gotovini na sami delavnici.

Vabljeni!