Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > 26. redna letna skupščina združenja

26. redna letna skupščina združenja

Članice in člani Združenja Europa Donna Slovenija smo se torek, 26. marca, zbrali na 24. redni letni skupščini združenja.

Članice in člani Združenja Europa Donna Slovenija smo se 26. marca 2024 zbrali na 26. redni letni skupščini, ki je potekala v prostorih Onkološkega inštituta v Ljubljani.

Zbrane članice in člana združenja je najprej nagovorila predsednica Združenja Europa Donna Slovenija Tanja Španić. Po uvodnem nagovoru in izvolitvi organov skupščine je predstavila programe in aktivnosti združenja, ki so namenjeni osveščanju zdrave populacije, podpori bolnicam in njihovim svojcem ter zagovorništvu bolnikov.

V nadaljevanju skupščine je predsednica Tanja Španić predstavila vsebinsko poročilo, zakladničar Gregor Cuzak pa finančno poročilo za preteklo leto. Članica nadzornega odbora Jerica Jančar je predstavila poročilo nadzornega odbora. Predsednica in zakladničar sta nato predstavila vsebinski in finančni načrt za leto 2024, v katerem bomo nadaljevali s programi osveščanja o rakih rodil in raku dojk ter podpore bonicam in njihovim svojcem ob soočanju z boleznijo. Skupščina je na predlog upravnega odbora potrdila tudi povišanje članarine za leto 2025, ki bo znašala 15 evrov. Vsi sklepi so bili soglasno potrjeni.

Vsem, ki ste se bili z nami na skupščini se zahvaljujemo za udeležbo!

Program delovanja združenja za leto 2024 si lahko preberete TUKAJ.