Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Anketa Združenja Europa Donna Slovenija

Anketa Združenja Europa Donna Slovenija

Spoštovani članice in člani! Vabimo vas k sodelovanju v anketi, s katero bi želeli naše programe v največji možni meri prilagoditi vašim potrebam in željam ter ugotoviti, kje lahko širimo naše delovanje na lokalni ravni.

Spoštovani članice in člani ter podporniki/podpornice Združenja Europa Donna Slovenija!

Naše združenje prihodnje leto obeležuje svojo 25. obletnico delovanja v Sloveniji. Po najboljših močeh se trudimo, da osveščamo o preventivi, vam zagotavljamo informacije o zdravljenju, nudimo več oblik pomoči ter najrazličnejše aktivnosti. Ker bi naše programe radi v največji možni meri prilagodili vašim potrebam in željam, kot tudi ugotovili, kje lahko širimo naše delovanje na lokalni ravni, vas vljudno naprošamo, da sodelujete v tej anketi.</p

Anketa je dostopna na povezavi > https://1ka.arnes.si/europadonnaanketa

Anketa je anonimna in vam bo vzela največ 5 minut. Na zadnji strani boste s klikom na zaključek ankete preusmerjeni na obrazec, ki ga, če to želite, izpolnete z vašimi podatki ter s tem sodelujete v nagradni igri za 50 lepih nagrad Združenja Europa Donna Slovenija. Obenem nam boste pomagali posodobiti podatke v našem registru članic in članov, da bomo še uspešnejši pri obveščanju o vsem, kar pripravljamo za vas.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje!

Ekipa Združenja Europa Donna Slovenija