Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Mednarodna raziskava P528

Mednarodna raziskava P528

Vabimo vas k sodelovanju v globalni raziskavi, ki smo jo pripravili v sodelovanju z organizacijo Young Survival Coalition.

V sodelovanju z ameriško organizacijo za mlade ženske z rakom dojk Young Survival Coalition smo zasnovali globalno raziskavo, s katero želimo prepoznati in razumeti najbolj pereče potrebe mladih žensk z diagnozo rak dojk, njihovih skrbnikov in zdravstvenih delavcev, ki jih zdravijo.

Pri pripravi vprašalnikov in diseminaciji sodeluje več kot dvajset mednarodnih organizacij.

Raziskava je zastavljena v obliki vprašalnika in je namenjen ženskam, ki so za rakom dojk zbolele pred 40. letom (ne glede na to, koliko so stare danes), njihovim bližnjim in zdravstvenim strokovnjakom, ki se srečujejo z mladimi bolnicami.

Vprašalniki so na voljo v 10 jezikih, in sicer v angleščini, nemščini, italijanščini, francoščini, španščini, nizozemščini, portugalščini, hindujščini, kitajščini in japonščini. Jezik, v katerem želite izpolnjevati vprašalnik, izberete v zgornjem desnem kotu spletne strani.

Če ustrezate, kateri izmed ciljnih skupin (naštete zgoraj) in vam je kateri izmed desetih jezikov dovolj blizu, vas prosimo, da si vzamete 20 minut časa in nam pomagate pri razumevanju in zadovoljevanju potreb mladih žensk, ki zbolijo za rakom dojk.

Vprašalnik vam je na voljo TUKAJ.