Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Nazaj v pisarni na Vrazovem trgu 1

Nazaj v pisarni na Vrazovem trgu 1

S sproščanjem ukrepov smo se sredi maja vrnili v pisarno na Vrazovem trgu 1 v Ljubljani, kjer nadaljujemo s svojim delom in smo ponovno dostopni preko telefona in osebno. Vstop v stavbo je trenutno omejen, zato vas prosimo, da se pred prihodom najavite po telefonu 01 231 21 01.

V izvajanje naših aktivnosti je sredi marca posegla epidemije novega koronavirusa. Zaradi razglašene epidemije in sprejetih ukrepov preprečevanja širjenja virusa, smo vse aktivnosti, ki so potekale v prostorih združenja začasno ustavili in zaprli pisarno. Naše delo se je nadaljevalo od doma. Bolnicam in svojcem smo bili v tem času na voljo na svetovalnih telefonih, kjer smo skušali odgovoriti na številna prašanja in poiskati rešitve za težave povezane z onkološkim zdravljenjem. Programe psihosocialne podpore v okviru programa Roza in aktivnosti sekcij združenja pa smo preselili na splet.

S sproščanjem ukrepov smo se sredi maja vrnili v pisarno na Vrazovem trgu 1 v Ljubljani, kjer nadaljujemo s svojim delom in smo ponovno dostopni preko telefona in osebno. Z nami je tudi nova sodelavka Katarina Kocič, skupaj s predsednico Tanjo Španič in Polono Marinček bomo poskrbeli, da bodo naši programi osveščanja in podpore bolnicam in njihovim svojcem še naprej uspešno potekali. Vstop v stavbo je trenutno omejen, zato vas prosimo, da se pred prihodom najavite po telefonu 01 231 21 01.

Še vedno smo dosegljivi tudi na svetovalnih telefonih in elektronski pošti europadonna@europadonna.si.

  • Tanja Španić, predsednica združenja, 031 343 045; vsak delavnik med 9. in 15. uro
  • Radka Tomšič Demšar, podpredsednica, zdravnica, 031 392 175; vsak delavnik med 10. in 17. uro
  • Gabrijela Petrič Grabnar, članica, zdravnica, 040 327 721, o raku; vsak delavnik med 11. in 19. uro

Z drugimi aktivnostmi bomo nadaljevali v skladu s sproščanjem ukrepov, spremljajte našo spletno in Facebook stran za tekoče informacije.