Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Obeležite Rožnati oktober 2023 v svojem kraju

Obeležite Rožnati oktober 2023 v svojem kraju

Tudi letos vabimo vse članice združenja, ki bi želele v svojem kraju ali občini obeležiti Rožnati oktober, da prijavite svoje aktivnosti!

Rožnati oktober je mednarodni mesec osveščanja o raku dojk. S številnimi aktivnostmi po Sloveniji vsak oktober osveščamo o raku dojk in opozarjamo na pomen zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja bolezni. Za rakom dojk zbolevajo ženske po vsej Sloveniji, zato si želimo povečati osveščenost žensk prav v lokalnih okoljih. Letos se bomo usmerili predvsem v športno naravnane in osveščevalne dejavnosti, s poudarkom na trajnosti in ustvarjanju čim manjše količine odpadkov.

Članice združenja, ki bi želele v svojem kraju ali občini obeležiti Rožnati oktober, vabimo da nam pošljete prijavo svojega dogodka prek obrazca, ki ga najdete TUKAJ.  Svoj predlog dogodka ali aktivnosti pošljite najkasneje do 1. avgusta 2023. O rezultatih izbora in načinu podpore bodo koordinatorice obveščene po elektronski pošti, v avgustu 2023.

V prijavi na povezavi boste navedle:

  • Kratek opis aktivnosti (namen, lokacija, datum in ura dogodka, ciljno občinstvo, predvideno število udeležencev …)
  • Podporo Združenja ED Slovenija (opredelite potreben promocijski material in količino, navedite ali predvidevate prisotnost predstavnice združenja …)
  • Promocijo (napišite, kako boste aktivnost promovirali in s kom se boste povezali, da jo boste izvedli).

Koordinatorice izbranih dogodkov prosimo, da najkasneje 7 dni po izvedbi po izvedbi dogodka napišejo kratko poročilo in pošljejo nekaj fotografij (z navedbo avtorja fotografij) na e-mail naslov kaja.dekleva@europadonna.si najkasneje 7 dni po dogodku. Fotografije in poročilo sta namenjena morebitni objavi na družbenih omrežjih Združenja Europa Donna Slovenija in v Novicah Europa Donna.