Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Opomnik – 22. redna skupščina

Opomnik – 22. redna skupščina

Še enkrat vas spomnimo na 22. redno letno skupščino, ki bo v torek, 23. junija 2020, ob 14. uri, v zimskem vrtu kopališča Laguna mestna plaža, Dunajska cesta 270, Ljubljana. Zaradi del in delne zapore Dunajske ceste imajo linije LPP obvoze.

Spoštovana članica, spoštovani član Združenja Europa Donna Slovenija!

Vabimo vas na 22. redno letno skupščino, ki bo v torek, 23. junija 2020, ob 14. uri, v zimskem vrtu kopališča Laguna mestna plaža, Dunajska cesta 270, Ljubljana.

Skupščina združenja bo potekala v zimskem vrtu kopališča Laguna mestna plaža, kjer lahko zagotavljamo primerno razdaljo med udeleženci. Laguna mestna plaža se nahaja na Dunajski cesti 270, 5 kilometrov iz centra Ljubljane. Ob vhodu je veliko parkirišče za osebna vozila.

Zaradi del in delne zapore Dunajske ceste je spremenjen dopstop. Z osebnim vozilom je možen dostop do Lagune s strani Črnuč. Zaradi del na cesti je dostop do Lagune mestna plaža, na Dunajski cesti 270, mogoč le z mestnima avtobusoma številka 6 in 11. Za linijo 6 je potrebno izstopiti na avtobusni postaji Sava in nato peš preko Črnuškega mostu do Lagune. Pot traja približno 5 minut. Za linijo 11 je potrebno izstopiti na avtobusni postaji Kališnikov trg in nato peš do Lagune, pot traja približno 10 do 15 minut.

Več o obvozih  mestih avtobusov številak 6 in 11 je dostopno na spletni strani LPP.

 

Ukrepi za preprečevanje širitve Covid-19 ostajajo, zato vas prosimo, da na skupščini ravnamo v skladu z navodili in upoštevamo razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne fizične razdalje. V primeru kateregakoli znaka prehladnega obolenja ali bolezni dihal vas prosimo, da ostanete doma.

DNEVNI RED SKUPŠČINE:

  1. Otvoritev skupščine.
  2. Izvolitev delovnega predsedstva in delovnih teles skupščine.
  3. Pozdravni nagovor gostov.
  4. Združenje Europa Donna Slovenija – danes in jutri.
  5. Letno poročilo za poslovno leto 2019.
  6. Poročilo nadzornega odbora.
  7. Razprava o letnem poročilu za poslovno leto 2019.
  8. Sklepanje o letnem poročilu za poslovno leto 2019.
  9. Delovni program in finančni načrt za poslovno leto 2020.
  10. Razprava in sklepanje o delovnem programu in finančnem načrtu za leto 2020.
  11. Spremembe Statuta.
  12. Razno.

 

V pričakovanju srečanja vas lepo pozdravljamo.

Tanja Španić, predsednica Združenja Europa Donna Slovenija