Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Pridružite se spletnim vsebinam sekcije za gibanje in šport

Pridružite se spletnim vsebinam sekcije za gibanje in šport

Vabimo vas, da se pridružite spletnim vsebinam sekcije za gibanje in šport.

Gibanje je omejeno, čakamo, da nastala situacija mine in predvsem, da ostanemo zdravi. Zdaj si lahko vzamemo čas zase. Za svoje misli, za svoj mir in tišino… V okviru Sekcije za gibanje in šport smo pripravili različne aktivnosti, ki so na voljo v zaprti v Facebook skupini Športne sekcije Europa Donna Slovenija, vsem drugim pa bomo vsebino posredovali preko elektronske pošte. Vsaka bo lahko med aktivnostmi našla nekaj, kar ji ustreza.

Znotraj skupine se bomo posvetili “online” športnim vsebinam predvsem na področju plesa (tako kot smo zastavili športno sezono tudi v zadnjem obvestilu in v naših Novicah) in jogo.

Priznana plesalka in koreografija Martino Plohl je za vas pripravila koreografijo na pesem Dobro jutro življenje pevke Alye. Vabljeni, da se v čim večjem številu koreografijo naučite, in ko bo možno, z nami zaplešete!

Za dihalne vaje in raztezne vaje- joga bo poskrbela naša članica Natalija Šintler.

Spomnili se bomo tudi vaj iz naših novic (arhiv številk Novic  Europa Donna najdete na naši spletni strani, jih prelistate in v njih najdete še številne druge raztezne vaje).

Vabimo vas, da se nam pridružite v Facebook skupini Športne sekcije Europa Donna Slovenija ali nam pišete na naslov sportna@europadonna.si.