Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Projekt ROZA – podporna skupina za svojce

Projekt ROZA – podporna skupina za svojce

Vabljeni, da se pridružite podporni skupini za svojce bolnic z rakom dojk ali rakom rodil, ki poteka v okviru programa ROZA.

Za svojce bolnic z rakom dojk ali rakom rodil se bo v okviru programa ROZA začel drugi cikel srečanj podporne skupine pod vodstvom strokovno usposoblje sodelavke Fakultete za psihoterapevtsko znanost (SFU Ljubljana). Če imate v družini koga, ki ga je prizadela bolezen, vabljeni da se pridružite. Skupina je namenjena svojcem bolnice, ki se zdravi ali se je zdravila, odraslim posameznikom (partnerjem, staršem, sorojenecm, odraslim hčeram ali sinovom) in parom.

Skupini se bosta srečevali enkrat tedensko, v popoldanskem času, in obsega 12 srečanj, po 2 uri. Prvo srečanje bo že ta teden, nekaj mest je še prostih. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest (12). Pred pričetkom skupine se na enkratnem razgovoru srečate z vodjo skupine, kjer se spoznate in dobite dodatne informacije. Ko se skupina oblikuje je zaprtega tipa in prijave niso več možne. Prijave sprejemamo na elektronski naslov roza@europadonna.si.

Program ROZA v obdobju 2017-2019 sofinancira Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije, udeležba v aktivnostih je brezplačna.