Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Razstava Body Worlds Vital na Gospodarskem razstavišču

Razstava Body Worlds Vital na Gospodarskem razstavišču

Vabljeni na razstavo Body Worlds Vital, ki prek plastiniranih teles in organov prikazuje, kakšne so razlike med zdravim, ogroženim in obolelim telesom. Še posebej toplo vabljeni na predavanje Združenja Europa Donna Slovenija, ki bo v okviru razstave potekalo v torek, 27. novembra 2018, med 17. in 18. uro.

Gospodarsko razstavišče je v oktobru ponovno odprlo vrata odmevni svetovni razstavi. Vabljeni, da si do 20. januarja 2019 ogledate Razstavo Body Worlds Vital, ki prek plastiniranih originalnih teles in organov prikazuje, kakšne so razlike med zdravim, ogroženim in obolelim telesom oziroma organi. Razstavo dopolnjuje bogat spremljevalni program z brezplačnimi predavanji o pomenu zdravega življenjskega sloga, od zdrave prehrane do gibanja ter predstavitev raznih obolenj in bolezni sodobnega časa.

Še posebej toplo vabljeni na predavanje Združenja Europa Donna Slovenija, ki bo v torek, 27. novembra 2018, med 17. in 18. uro. Na predavanju bosta zdravnici, častna predsednica združenja Mojca Senčar in nekdanja onkologinja Jelka Petrič Grabnar spregovorili o dejavnikih tveganja, pomenu zdravega načina življenja, rednega mesečnega samopregledovanja in zgodnjega odkrivanja predrakavih in rakavih sprememb s preventivnimi presejalnimi programi DORA, ZORA in SVIT. Predavanje pa bosta zaključili s praktičnim prikazom samopregledovanja na modelu dojk.

Vzemite si čas za svoje zdravje in si oglejte razstavo. Več o razstavi pa na www.bodyworldsvital.si