Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Rožnate voščilnice za Združenje Europa Donna Slovenija: Craft-alnica

Rožnate voščilnice za Združenje Europa Donna Slovenija: Craft-alnica

Tudi letos so se v Craft-alnici, 1. slovenskem blogerskem izzivu, pridružili Rožnatemu oktobru!

Craft-alnica izziv! 

V Craft-alnici, prvem slovenskem blogerskem izzivu za izdelovalke voščilnic in drugih craft izdelkov, se s ponosom zopet pridružujejo Rožnatemu oktobru Združenja Europa Donna Slovenija. Vsako leto slovenske čestitkarice v dveh izzivih izdelajo voščilnice na temo rožnate pentlje in jih donirajo v dobrodelni namen.

Odziv je vedno neverjeten, saj prav vse poznamo katero od bork ali pa smo se same sočile z boleznijo in bitko z njo. Pravijo da je čestikarstvo, kakor hobi v tej bitki prava terapija. Zato dekleta z veseljem sodelujejo in tudi donirajo vse izdelane voščilnice za Europo Donno.

Vsako leto se jim pri izzivih pridruži tudi Tina Baša, slovenska ustvarjalka prelepih pripomočkov za izdelavo voščilnic in papirnih izdelkov. K vsaki prijavljeni in poslani voščilnici doda še 1 euro za dobrodelni namen. Tudi letos bo z nami.

Vabijo vse, ki izdelujete voščilnice – a se izzivov ne udeležujete, da ste prav tako dobrodošle z vašimi izdelki. Kontaktirajte jih na elektronski naslov craft.alnica@gmail.com. Poslale vam bodo kontakt na katerega lahko pošljete svoje izdelke.