Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Si enkratna! – akcija zbiranja sredstev za Podružnico Slovenska Bistrica

Si enkratna! – akcija zbiranja sredstev za Podružnico Slovenska Bistrica

Pixsa.si v marcu, mesecu žensk 5 % sredstev od prodaje izdelkov namenja v sklad za razvoj lokalnih programov Združenja Europa Donna Slovenija.

V marcu, mesecu žensk, so se pri Pixsa.si odločili, da podprejo lokalne aktivnosti Združenja Europa Donna Slovenija in prispevajo sredstva za Podružnico Slovenska Bistrica.

Akcija bo trajala od 9. do 31. marca, sredstva pa bodo zbirali s prodajo personaliziranih foto izdelkov. Vsi foto izdelki na Pixsa.si spletni strani in mobilni aplikaciji so ob naročilu s kodo: ENKRATNA v mesecu marcu s 35 % popustom. Pixsa.si bo v tem obdobju 5% vrednosti vsakega nakupa namenila Europi Donni – Slovenskemu združenju za boj proti raku dojk za Podružnico Slovenska Bistrica.

Ob začetku akcije so pri Pixsa.si zapisali: “Mesec marec je naš, drage naše in vanj smo vas že pospremili z norimi ugodnostmi in nagradno igro. Radi vas osrečujemo s tiskanjem vaših doživetij in še raje slišimo vaše dobre odzive. Hvala vam za dosedanje zaupanje, saj brez vas ni nas! Želimo vas spomniti, da ste zares ENKRATNE pri vsem kar ste in kar počnete in ob tem nikar ne pozabite nase! Imejte se rade, delajte to, kar vas osrečuje in predvsem ostanite zdrave! S to mislijo smo se povezali z Europo Donno – Slovenskim združenjem za boj prot raku dojk. V času od 9. do 31. marca 2021 bomo v njihov sklad za razvoj lokalnih programov prispevali 5% vrednosti vseh naročil in jih namenili njihovi podružnici v Slovenski Bistrici.”

Hvala za podporo!