Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Spletna trgovina Združenja Europa Donna Slovenija

Spletna trgovina Združenja Europa Donna Slovenija

Vabljeni v našo novo spletno trgovino , kjer lahko poiščete izdelek zase.

Na naši spletni strani lahko od danes naprej tudi nakupujete! Odprli smo spletno trgovino, kjer so na voljo različni rožnati izdelki, ki vam bodo polepšali dan. Naj bo vsak dan lep in tudi malo rožnat!

Za začetek smo izbrali nekaj uporabnih in lepih izdelkov v rožnati barvi, ki jih bomo dopolnjevali glede na letni čas in vaše želje. Naj vas izbrani izdelki spominjajo na vaše zmage in opominjajo na skrb za svoje zdravje. Lahko pa jih kupite v podporo mamam, hčerkam, sestram, prijateljicam in sodelavkam.

V naši trgovini so na voljo pralne maske z logotipom Združenja Europa Donna Slovenija v  roza in beli barvi treh velikosti. Dvoslojne maske z žepkom za filter so zelo prijetne za nošenje in pralne v pralnem stroju.

Lahko izbirate tudi med dvema zapestnicama z rožnato pentljo, simbolom osveščanja o raku dojk. Topel roza kapucar potiskan z logotipom Združenja Europa Donna Slovenija je idealen za hladne poletne večere ob morju in deževne popoldneve na kavču. Roza dežnik z logotipom Združenja Europa Donna Slovenija pa vam bo polepšal vsak deževen dan.

Vabljeni v našo novo spletno trgovino , kjer lahko že danes poiščete izdelek zase.

V sodelovanju z družbo Roche prvim 200 kupcem v naši spletni trgovini podarimo simpatičen roza zvezek, ki je na voljo v treh različicah.

Ob nakupu izberite želeno različico (roza s pikami, roza z rožicami in bel z rožicami) in jo vpišite v polje Opombe na blagajni.