Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Športni vikend Europa Donna

Športni vikend Europa Donna

Vabljeni na letošnji športni vikend, ki se bo odvijal od 5. do 7. maja v Pacugu! Poleg športnih aktivnosti pripravljamo tudi zanimiva predavanja in čudovite pohode.

Po izjemno uspešnem športnem vikendu v letu 2022, smo se odločili da ga letos ponovimo.

Športni vikend za članice Združenja Europa Donna Slovenija (pogoj za udeležbo je poravnana letna članarina za leto 2023) se bo odvijal od 5. do 7. maja 2023 v Pacugu. Program pripravljamo v sodelovanju s Fakulteto za šport, vseboval pa bo zanimiva predavanja, pohode in ostale športne aktivnosti. Program Športnega vikenda bo potekal od petka (5. maj) popoldan, do dopoldanskih ur v nedeljo (7. maj).

Cena udeležbe na športnem vikendu: 98,00 eur za 2 nočitvi s polpenzionom, ki se poravna ob prihodu na recepciji. Tam se poravna tudi turistična taksa. Stroške programa in aktivnosti krije Združenje Europa Donna Slovenija.

Pomembno: Število mest na športnem vikendu je omejeno. Prednost pri udeležbi imajo bolnice z izkušnjo raka dojk ali rakov rodil (tiste brez te izkušnje boste uvrščene na čakalno listo, ki jo bomo uporabili v primeru da bo prijav bolnic manj kot prostih mest).

Prijave sprejemamo izključno prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ, najkasneje do 7. aprila 2023. Kasnejših prijav, prijav prek telefona in e-pošte ne sprejemamo.

Za vsa dodatna vprašanja o športnem vikendu smo vam na voljo prek e-mail naslova sportna@europadonna.si.