Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Telekom Slovenije in Samsung tudi letos s posebno ponudbo mobitela Pink Ribbon

Telekom Slovenije in Samsung tudi letos s posebno ponudbo mobitela Pink Ribbon

Telekom Slovenije in Samsung sta tudi letos pripravila posebno ponudbo mobitela, s prodajo katerega del sredstev namenjata Slovenskemu združenju za boj proti raku dojk Europa Donna. Od vsakega prodanega mobitela Samsung Galaxy A8 2018 Pink Ribbon bosta združenju namenila 10 evrov, kupci pa ob nakupu mobitela prejmejo še darilo, prenosni brezžični zvočnik.

V oktobru, v okviru katerega že tradicionalno potekajo aktivnosti za osveščanje o raku dojk in ustrezni preventivi, sta Telekom Slovenije in Samsung tudi letos pripravila posebno ponudbo mobitela, s prodajo katerega del sredstev namenjata Slovenskemu združenju za boj proti raku dojk Europa Donna. Tako bosta Telekom Slovenije in Samsung združenju od vsakega prodanega mobitela Samsung Galaxy A8 2018 Pink Ribbon namenila 10 evrov, kupci pa ob nakupu mobitela prejmejo še darilo, prenosni brezžični zvočnik. Zaloga kompletov mobitela Samsung Galaxy A8 2018 Pink Ribbon in zvočnika, ki je na voljo le na prodajnih mestih Telekoma Slovenije, je omejena.

Mobitel Samsung Galaxy A8 2018 Pink Ribbon in brezžični zvočnik, ki navdušujeta z modno obliko, kakovostjo in priročnostjo, sta v akcijski ponudbi ob vezavi za 24 mesecev na voljo že od 8 evrov mesečno oziroma skupaj 192 evrov dalje (redna cena mobitela je sicer 399 evrov). Pameten mobitel je dodatno odporen na vodo in prah, medtem ko prenosni zvočnik omogoča odlično izkušnjo glasbe in drugih avdio vsebin.

Tanja Španić, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, ki letos praznuje svojo 20. obletnico, ob tem pravi: »Že več kot 20 let si prizadevamo za osveščanje slovenske javnosti o raku dojk in pomenu zdravega načina življenja ter rednega mesečnega samopregledovanja dojk. Akcija PinkRibbon v rožnatem oktobru tradicionalno naleti na dober odziv uporabnikov. V zadnjih letih, ko so pametni mobiteli postali pomemben našega vsakdanjega življenja, pa je skupaj z rožnatim mobitelom uporabnicam na voljo tudi aplikacija Breast Test, ki vključuje menstrualni koledarček in ki jih spomni na redno mesečno samopregledovanje, vsebuje pa tudi preprosta navodila in slikovna gradiva samopregleda dojk.«

Aplikacija »Breast Test« je učinkovit pripomoček za redno in pravilno samopregledovanje dojk. Vključuje menstrualni koledarček, možnost nastavitve opomnika za mesečni samopregled, slikovni prikaz pravilnega samopregledovanja, kronološko zapisovanje stanja in zaznanih sprememb ter beleženje telesne aktivnosti. Aplikacijo si uporabnice na svoj mobitel enostavno naložijo s spletne trgovine Google Play.