Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Tudi letos – počitniške namestitve za članice in člane združenja na Debelem rtiču

Tudi letos – počitniške namestitve za članice in člane združenja na Debelem rtiču

Vabimo vas na vsakoletno počitnikovanje na Debelem Rtiču od 14. do 18. septembra 2022.

Zavedamo se, da je veliko naših članic in članov v situaciji, ko si brezskrben dopust težko privoščijo. V Združenju Europa Donna Slovenija zato želimo našim članicam in članom priskočiti na pomoč in vsaj nekaterim omogočiti cenejše nekajdnevne počitnice ob morju na Debelem Rtiču. Tudi letos organiziramo brezplačno počitnikovanje, bivanje v prikolicah in sobah na Debelem Rtiču, ki bo potekalo od 14. do 18. septembra 2022.

Vsem, ki vas zanima prijava ali bi želeli dodatne informacije, je na voljo vodja podružnice Obala Darja Rojec na elektronski naslov obala@europadonna.si.

Prijave sprejemamo do 31. avgusta 2022, oziroma do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno, zato vam toplo priporočamo čimprejšnjo prijavo. Pogoj za udeležbo je poravnana članarina za leto 2022. V primeru, da se prijavite in kasneje počitnikovanja ne morete udeležiti, prosimo to sporočite čimprej in s tem omogočite nekomu drugemu, da se udeleži počitnikovanja.