Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Vabilo na izlet Zreče, Rogla, Maribor

Vabilo na izlet Zreče, Rogla, Maribor

Člane in članice združenja vabimo na štiridnevni izlet na katerem bomo spoznali Zreče, Roglo in Maribor. Vabljeni, da se nam pridružite.

Zaradi veljavnih epidemioloških ukrepov, bomo letos štiridnevni izlet izvedli v Sloveniji. Sprostili se bomo in uživali v nastanitvi Term Zreč, si ogledali znamenitosti, hodili po Pohorju, se sprehodili nad krošnjami in se na koncu podali še na flos.

Če ste komaj čakale, da se zopet vidimo in si želite preživeti nekaj dni v sproščeni in veseli družbi, potem vabljeni k prijavi na agencijo M&M tours (tel številka in mail sta v programu). Veselo druženje bo potekalo od 2. – 5. septembra 2021. Cena je 275 evrov, ki jo lahko poravnate v treh obrokih ali pa poračunate z denarjem, ki je ostal od lanskoletnega odpadlega izleta v Makedonijo.

Prijave sprejema agencija M&M tours do 6. junija 2021. Prijava bo veljavna, ko vam iz M&M toursa potrdijo prijavo. Izlet je namenjen članicam Združenja Europa Donna Slovenija s poravnano letno članarino. Pohitite, saj so rezervacije mest omejene.

Več informacij v programu Zreče, Rogla, Maribor.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na Darjo Rojec 041 622 361.

Vljudno vabljeni!