Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Vabilo v podporni skupini za bolnice prek videoklica

Vabilo v podporni skupini za bolnice prek videoklica

Trudimo se prilagajati dani situaciji, zato aktivnosti psihosocialne podpore selimo na splet. Vabljeni v podporni skupini za bolnice, ki bosta v Mariboru in Ljubljani potekali v okviru programa Roza, in ju bomo izpeljali preko videoklica z uporabo aplikacije Zoom.

Trudimo se prilagajati dani situaciji, zato bomo spomladanski podporni skupini za bolnice, ki v Mariboru in Ljubljani potekata v okviru programa Roza, izpeljali preko videokonference z uporabo aplikacije Zoom.

Zoom je preprosta aplikacija, ki jo lahko uporabljate preko pametnega telefona ali pa preko računalnika, ki ima mikrofon in kamero. Pomembno je, da se lahko vidite s terapevtko in da imate doma miren prostor, kjer boste imeli nekaj zasebnosti v času trajanja srečanja.

Zavedamo se, da ta pristop ne bo vsem domač. Vsem, ki boste pripravljene sodelovati na tak način, bomo poslali navodila za namestitev in uporabo aplikacije.

  • Psihoedukativna skupina za bolnice Maribor
    Vabimo ženske iz Maribora in okolice, ki so srečale z diagnozo rak dojk ali rak rodil na sklop psihoedukativnih delavnic. Potekale bodo ob torkih pod vodstvom psihologinje Sanje Roškar.
  • Podporno skupino za bolnice Ljubljana
    Ženske iz Ljubljane in okolice z izkušnjo z rakom dojk ali raki rodil vabljene v skupino za bolnice, ki bo potekala pod vodstvom izkušene terapevtke Barbare Kreš.V spletni različici skupin je prostora za 12 udeleženk. Srečanja bodo potekala enkrat tedensko, skupaj bo 6 srečanj po 2 uri.

Začenjamo ta teden, zato vas prosimo za prijave na elektronski naslov: roza@europadonna.si