Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Vabljeni, da se vključite v aktivnosti programa ROZA

Vabljeni, da se vključite v aktivnosti programa ROZA

S programom ROZA bomo v Združenju Europa Donna Slovenija v sodelovanju s partnerji razvijali aktivnosti za psihosocialno podporo ženskam z izkušnjo raka dojk in rodil, njihovim svojcem in bližnjim ter tudi otrokom.

Pri diagnozi rak je izjemno pomembno, da poleg telesnega zdravljenja poskrbimo tudi za psihološko podporo bolnice/bolnika kot tudi njene oziroma njegove bližnje okolice. S programom ROZA bomo v Združenju Europa Donna Slovenija v sodelovanju s partnerji razvijali aktivnosti za psihosocialno podporo ženskam z izkušnjo raka dojk in rodil, njihovim svojcem in bližnjim ter tudi otrokom. S tem želimo izboljšati psihosocialno zdravje in kakovost življenja bolnic in njihovih bližnjih med in po zdravljenju. Program v obdobju 2017-2019 sofinancira Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije, udeležba v aktivnostih je brezplačna.

Če ste pravkar izvedeli za diagnozo ali ste raka že preboleli, vabljeni da se vi ali vaši bližnji vključite v katero od aktivnosti programa ROZA.

Več o programu ROZA na naši spletni strani in v zadnji številki Novic Europa Donna. Za prijavo v aktivnosti programa ROZA pišete na e-naslov roza@europadonna.si.