Povečaj pisavo
> Skupnost Europa Donna > Europa Donna piše > Bodi in ostani zdrava – še vedno lahko sodelujete!

Bodi in ostani zdrava – še vedno lahko sodelujete!

Še vedno se lahko priključite akciji Bodi in ostani zdrava! s svojimi sporočili in nasveti, kako ostati zdrava.

Letošnji rožnati oktober se je prevesil v drugo polovico, še vedno potekajo številne aktivnosti in manjši dogodki, s katerimi osveščamo o raku dojk. Glavno sporočilo letošnjega rožnatega oktobra, ki poteka pod sloganom Bodi in ostani zdrava, je, da lahko sami veliko naredimo za svoje zdravje s preprostimi odločitvami za zdrav življenjski slog.

Poleti smo vas, svoje članice, bolnice in ozdravljenke, povabili, da tudi ve postanete del rožnatega oktobra, in sicer da se vključite s svojimi sporočili in nasveti, kako ostati zdrava. Če želite, se še vedno lahko priključite. In sicer vabljene, da nam do 20. oktobra 2021 pošljete svojo fotografijo in kratko misel, (do 100 znakov s presledki), nasvet, kaj ve vsak dan storite za svoje zdravje.

Fotografijo in vašo misel pošljite na naslov oktober@europadonna.si s pripisom rožnati oktober 2021. Misel naj bo podpisana z imenom in krajem (npr. Polona, Ljubljana). Da bo fotografija lahko vključena, sledite našim priporočilom. Oblecite rožnato majico in posnemite fotografijo na belem ozadju, od pasu navzgor. Fotografija naj bo posneta v dobri svetlobi, v ležečem položaju, po možnosti z zadnjo kamero telefona (zaradi večje kakovosti slike) in poimenovana z imenom in krajem. (Polona, Ljubljana). Fotografijo mora spremljati podpisano soglasje za uporabo fotografije.