Povečaj pisavo
> Postani podpornik

Z našimi aktivnostmi želimo doseči čim več žensk in njihovih svojcev, jih osveščati o pomenu zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja bolezni. Zagotoviti želimo čim širši nabor strokovnih informacij o preventivi, zdravljenju in kakovostnem življenju z boleznijo in po ozdravitvi. Ženskam in njihovim svojcem želimo nuditi podporo pri soočanju z boleznijo in zdravljenjem. Pomembna vloga združenja je tudi povezovanje članic prek različnih aktivnosti, srečevanja, gibanja, druženja in medsebojne podpore. Velikokrat bolnice doživljajo, da jih najbolje razume nekdo, ki ima sam podobno izkušnjo bolezni. Mnoge bolnice potrebe po informacijah ter po čustveni in socialni podpori uresničujejo v odnosih z drugimi bolnicami, bodisi neformalno bodisi organizirano skozi vključevanje v aktivnosti združenja.

Vabimo vas, da se nam pridružite v Europi Donni, združenju za boj proti raku dojk in se vključite v kakšnega od naših programov ali aktivnosti. Podprete nas lahko tudi z donacijo ali pa nam namenite 1 % svoje dohodnine.

Postani podpornik

Nihče ni dolžan pomagati sočloveku več, kot je nujno potrebno, pa vendar se najdejo ljudje, ni jih tako malo, ki nesebično pomagajo, podpirajo druge. Preprosto za to, ker verjamejo v to, kar podpirajo. Hvala vsem, ki verjamete v delo Slovenskega združenja za boj proti raku dojk in ga podpirate.

Europa Donna
Slovensko združenje za boj proti raku dojk
Vrazov trg 1 (2. nadstropje)
1000 Ljubljana

TRR: SI56 0201 1005 1154 225, odprt pri NLB
Davčna številka: 71753281

Dohodnina

V letu 2007 je stopil v veljavo novi Zakon o dohodnini, po katerem imajo davčni zavezanci, ki plačujejo davek na dohodek, možnost, da del svoje dohodnine namenijo eni izmed nevladnih organizacij.

Če želite podpreti Europo Donno – Slovensko združenje za boj proti raku dojk in nam nameniti 1 % svoje dohodnine lahko to storite do 31. maja 2021, tako da natisnete in izpolnite obrazec EUROPA_DONNA_dohodnina (.pdf) ter nam ga pošljete.

Obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije lahko oddate tudi na spletni strani eDavki.

Vsem, ki ste že odstopili del dohodnine, se Upravni odbor Europe Donne najlepše zahvaljuje. Vaš prispevek nam bo pomagal pri izvajanju našega programa: pri ozaveščanju in pomoči bolnicam v stiski po vsej Sloveniji.

Najprisrčnejša hvala vsem za zaupanje. Obljubljamo vam, da se bomo še naprej trudili za bolne in tudi za zdrave.

Donacija prek PayPal

Za vse, ki imate svoj PayPal račun, smo uvedli možnost donacije neposredno prek vašega PayPal računa. S klikom na spodnjo fotografijo boste preusmerjeni na PayPal.Me Združenja Europa Donna Slovenija. Povezava vam je na voljo tudi TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

Veseli bomo vsake vaše donacije!

Postani mesečni donator

Vabimo vas, da postanete redni mesečni donator Združenja Europa Donna Slovenija in nam s tem pomagate zagotavljati dolgoročno financiranje našega dela na področju osveščanja o raku dojk in rakih rodil, podpore bolnicam in njihovim svojcem pri soočanju z diagnozo in zagovorništva bolnikov.

V kolikor nas želite in zmorete redno mesečno podpirati, izpolnite obrazec z vašimi osebnimi podatki, podatki vaše banke ter zneskom mesečne donacije in obrazec podpišite. Pooblastilo za direktno obremenitev na vaši banki nam pošljete po pošti na naslov: Združenje Europa Donna Slovenija, Vrazov trg 1, 1000 Ljubljana. Prvi mesečni prispevek bo združenje prejelo približno mesec dni po prejetju vašega pooblastila. Lepa hvala za vašo podporo.

Postani član

Vabimo vas, da se nam pridružite v Europi Donni, združenju za boj proti raku dojk in nas tudi na ta način podprete in se vključite v katerega izmed naših programov. Letna članarina za tekoče leto znaša 10 EUR. Postani član.